Online videostagiair bij 'Nederland Zingt' (MBO/HBO)

Functie:
Online video Nederland Zingt
Bij:
Vanaf:
1-2-2018
Duur:
5 maanden, andere startdatum in overleg mogelijk
Uren per week:
36
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Je begint je dag met een goede kop koffie (of thee). Gisteren heb je een prachtige Nederland Zingt opname gehad en vandaag ga je de beelden monteren van de interviews met muzikanten die jij hebt gefilmd. Je denkt ook alvast na over hoe je dit filmpje het beste kan delen op één van onze social media-kanalen. Aan het einde van de dag heb je een mooi item gemonteerd en onderweg naar huis luister je nog even naar wat nieuwe muziek, misschien zit er wel wat bij voor Nederland Zingt. 

Zie je deze werkdag wel zitten? Kom dan ons team versterken. Je werkt samen met vier crossmediale redacteuren, maar zal tijdens opnames met nog veel meer mensen optrekken. Wat dacht je van regisseurs, cameramannen en producers? Een fantastische kans om je netwerk te vergroten en te leren van professionals. 

Waarom stage lopen bij de EO?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers. 

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

 • Je maakt aansprekende items voor Nederland Zingt
 • Je bent in contact met dirigenten, zangers en solisten voor het maken van aansprekende online content
 • Je bent stressbestendig
 • Je maakt video en audio content
 • Je bedenkt content voor social media (o.a. Facebook en de website)
 • Je kijkt mee bij opnames, zowel op locatie als in de regie
 • Je denkt mee tijdens vergaderingen en deelt jouw ideeën

Het gaat om een fulltime stage. Onze voorkeur gaat uit naar een stagiair die in januari 2018 een half jaar ons team komt versterken. In overleg zijn andere data mogelijk. 

Waarom zou je kiezen voor de EO?

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (televisie, radio, internet, bladen en evenementen) met de missie om het evangelie van Jezus Christus bekend te maken in Nederland. Deze missie is verwoord in 'Leef je geloof' en uitgewerkt in drie speerpunten: geloof, samenleving en schepping. Binnen de EO werken enthousiaste professionals in een inspirerend, veilig en innovatief werkklimaat. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers. De EO heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals.


Profiel

Wat zoeken wij in jou?

 • Je bent een enthousiast persoon, die van aanpakken weet
 • Je kunt goed samenwerken in een team, maar ook zelfstandig werken is voor jou geen probleem
 • Je werkt nauwkeurig
 • Je hebt ervaring opgedaan met het filmen en monteren van beelden
 • Je hebt kennis van social media
 • Bij voorkeur heb je kennis van en affiniteit met muziek
 • In het bezit van rijbewijs B is een pré omdat je regelmatig op pad gaat met de camera

Wat bieden wij jou?

Een knus team waarin wij openstaan voor jouw ideeën en jouw leerdoelen. We helpen je graag verder groeien en geven je daarom volop de kans om te leren en uit te proberen. Na deze stage heb je grote stappen gezet in je leerproces en ga je deur uit met een dosis zelfverzekerdheid en vaardigheden.

Rijbewijs benodigd: ja

Bedrijfsinformatie

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 250,- bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

In overleg

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Judit Besters 

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
NTR zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
Stichting Dutch Media Foundation zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Beeld en Geluid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Hearst Media Nederland CV zoekt:
Vanaf: 23-01-2018
VROUW zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Red Bee Media zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-02-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################