Cameraman, editor voor YouTube kanaal 'RTL Gangmakers' (MBO/HBO)

Functie:
Cameraman, editor YouTube-social kanaal RTLGangmakers
Bij:
Vanaf:
29-1-2018
Duur:
6 maanden
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Op het YouTube kanaal van Gangmakers zie je in iedere aflevering iets meer over het reilen en zeilen binnen RTL en alles om het bedrijf heen. Het is een programma gemaakt door RTL over RTL. Je komt te werken op de afdeling Specials, wat onderdeel is van RTL Productions. Op de afdeling Specials maken we verschillende soorten korte content voor RTL of voor adverteerders van RTL. Samen met een klein gepassioneerd team maak je Gangmakers en proberen jullie het YouTube kanaal groter dan groot te maken.

Werkzaamheden

Is YouTube voor jou net zo belangrijk als eten en drinken en kun je ook nog filmen en monteren? Dan zijn wij opzoek naar jou! Je hebt tijdens je stage de verantwoordelijkheid over het camerawerk voor Gangmakers en maakt zelfstandig voormontages. Natuurlijk allemaal onder begeleiding van je collega’s, maar hoe meer je zelf wilt doen, hoe meer je kan gaan doen!

Profiel

  • Je bent niet weg te slaan van YouTube
  • Filmen en het maken van montages doe je het allerliefst
  • En dan is het ook nog mooi als je kunt monteren op Adobe Première
  • Je zit in het 3e of 4e leerjaar van een gerelateerde opleiding, MBO of HBO maakt niet uit
  • Je kent verschillende soorten camera’s van binnen en van buiten
  • Je vindt het leuk om mee te denken over de technische mogelijkheden om elke keer weer andere shots te maken
  • Je beheerst de Nederlandse taal perfect in taal en geschrift
  • Je bent gewoon een fijn mens om mee te werken!

Rijbewijs benodigd: ja

Bedrijfsinformatie

Met het marktleiderschap op televisie, een toonaangevende nieuwsorganisatie en een toppositie in digitale media en op de entertainment markt, is RTL Nederland een van de meest vooraanstaande allround media- en entertainmentbedrijven van ons land. Het bedrijf heeft met zijn zeven tv-zenders RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids het marktleiderschap op de Nederlandse televisiemarkt stevig in handen. De digitale activiteiten worden gekenmerkt door onder andere RTLXL.nl en Buienradar.nl, die er mede voor hebben gezorgd dat RTL een top 3 positie bekleedt in de digitale markt. Met RTL Live Entertainment is het bedrijf actief op de entertainmentmarkt en bouwt het onder andere aan de doorvertaling van televisiemerken naar live entertainment. Al deze activiteiten samen zorgen ervoor dat RTL miljoenen consumenten kan informeren en amuseren, overal en altijd.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 350,- bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

De sollicitatiegesprekken zullen in december plaatsvinden. Wanneer we denken dat we jou daarvoor uit moeten nodigen dan nemen we contact met je op!

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Heb je na het lezen van deze vacature toch nog vragen? Bel dan gerust naar Hélène de Graaff: 035 7114125. Voor ieder talent telt een standaard stagevergoeding van €350,- bij RTL.

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
NewBe B.V. zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
Museum tv zoekt:
Vanaf: 15-01-2018
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
Supersolid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Royal Promotions zoekt:
Vanaf: 02-01-2018
Sanoma Media Netherlands zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
LVB Networks zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
VPRO zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################