Stagiair theater, audio en videotechniek bij 'VondelCS' (MBO/HBO)

Functie:
Techniek VondelCS
Bij:
Vanaf:
5-2-2018
Duur:
5
Uren per week:
36
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Wil jij werken in een zeer dynamische omgeving, op de mooiste plek in Amsterdam en wil je van dichtbij ervaren hoe wij bij AVROTROS tv- en radioprogramma’s maken? Dan is dit dé stageplek voor jou!

Over VondelCS VondelCS is het Media & Cultuur LAB van AVROTROS. Wij bieden dan ook graag een podium aan creatief talent dat voor innovatie zorgt op het gebied van Media en Cultuur. Naast de vele TV- (o.a. WNL op zondag, Nieuwe Maan, de finale van Wie is de Mol?) en radio-opnames (bijvoorbeeld 3FM On Stage, Opium) vinden er ook vele vernieuwende en inspirerende evenementen plaats in VondelCS. Wat dacht je van een evenement waarin je in 2,5 uur compleet wordt bijgepraat over de kracht van YouTube, of de Torenkamer EXPO waarbij je het werk van meer dan 50 Torenkamerbewoners kunt zien? Neem een kijkje op onze website en socialmediakanalen voor meer informatie.

Werkzaamheden

Als Theater en AV techniek stagiair loop je mee in ons team en krijg je eigenlijk direct overal mee te maken. Van het op- en afbouwen van radio en tv opstellingen, helpen bij uitlichten en het bedienen van geluid en video van verschillende evenementen, tot het assisteren van techniek bij grote evenementen (wat dacht je van de Finale van Wie is de Mol?) tot het solo draaien van kleinere evenementen zoals debatten en lezingen… Super breed dus!

Wat wij bieden:

  • Een leerzame, leuke tijd bij een van de grootste omroepen van Nederland 
  • Informele werksfeer en een leuk team
  • Een plek waar creativiteit en eigen initiatief erg wordt gewaardeerd! 


Profiel

We zoeken niet de eerste de beste. We willen dat jij laat zien dat jij enthousiast wordt van theaterlicht, geluid en radio- en televisietechniek. Daarnaast ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken tijdens de evenementen zelf. Evenementen vinden niet alleen tijdens kantorenuren en doordeweeks plaats, je moet dan ook bereid zijn om ‘s-avonds en in het weekend te werken.


Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

AVROTROS is een onafhankelijke en maatschappelijk betrokken omroep die Nederland verrijkt en verbindt. Met ruim 2500 uur zendtijd op televisie en 9000 uur op radio per jaar ligt onze focus op het maken van kwalitatieve programma’s die voor iedereen toegankelijk zijn. Met onze evenementen staan wij letterlijk midden in de samenleving. In een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving maken wij programma’s die informeren, inspireren, vermaken en onze idealen vertegenwoordigen.

  • Bijdragen aan een veilige en rechtvaardige samenleving 
  • Stimuleren van kunst- en cultuurbeleving in Nederland 
  • Samenbrengen van mensen 
  • Helpen met het duiden van nieuws 
  • Thuishaven voor de jeugd 


Met onze programma’s, online platforms en evenementen bereiken wij een groot publiek. Wij streven dan ook naar kwaliteit en innovatie en motiveren ambitieuze en creatieve media-professionals te solliciteren op onze vacatures.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 300,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan VondelCS

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
NewBe B.V. zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
Museum tv zoekt:
Vanaf: 15-01-2018
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
Supersolid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Royal Promotions zoekt:
Vanaf: 02-01-2018
Sanoma Media Netherlands zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
BlazHoffski Productions zoekt:
Vanaf: 01-01-2018
LVB Networks zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
VPRO zoekt:
Vanaf: 01-12-2017
RTL Nederland zoekt:
Vanaf: 01-12-2017

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################