Enthousiaste finance en ticketing stagiair bij 'Live Entertainment' (HBO)

Functie:
Finance & Ticketing
Bij:
Vanaf:
1-3-2018
Duur:
4-6 maanden (eerder starten is mogelijk)
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Voor ons ticketing team zoeken we per maart 2018 een zelfstandige, enthousiaste, energieke stagiair finance en ticketing.

RTL Live Entertainment (LE) bedenkt, creëert en produceert evenementen op maat. We creëren grootschalige publieksevenementen zoals GABBERS, Dinnershow Pandora, Let’s Dance, The Christmas Show, ASHTONIA en het nieuwe gezonde festivalweekend Healthy Fest.

RTL LE produceert op verschillende locaties en beschikt over een eigen locatie Studio 21. Een van de belangrijkste onderdelen is het verkopen van toegangsbewijzen voor onze evenementen en de coördinatie daar omheen. 

Werkzaamheden

Het gaat om een meeloopstage met als doel praktijkervaring op te doen: 

 • Invoeren inkooporders
 • Daily Reports Ticket verkopen bijwerken en verzenden
 • Diverse administratieve handelingen Je kunt actief meedenken over de invulling van de FAQ op onze websites en bekijken aan welke informatie de bezoeker van de FAQ behoefte heeft
 • Je ondersteunt de afdeling bij de afhandeling van vragen via webcare en het versturen van mailings over evenementen waarbij een wijziging heeft plaatsgevonden. In de voorbereiding van evenementen werk je mee aan optimaal blokkadebeheer, uitnodigen van gasten, versturen van tickets e.d..
 • Op evenementen werkzaam als gastheer/vrouw bij de ticketingbalie.

Een stageplek waar je veel kunt leren en de mogelijkheid hebt om bij evenementen achter de schermen mee te kijken en te werken!

Showreel RTL Live Entertainment

Profiel

 • 2e/3e jaars student HBO (meewerkstage)
 • Vaardig met MSOffice
 • Accuraat
 • Representatief
 • Leergierig, vinding- en initiatiefrijk
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Kennis van SAP is een pré
 • Uitgebreide kennis van Excel
 • Rijbewijs benodigd: niet verplicht wel een pré

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

RTL
Met het marktleiderschap op televisie, een toonaangevende nieuwsorganisatie en een toppositie in digitale media en op de entertainment markt, is RTL in Nederland een van de meest vooraanstaande allround media- en entertainmentbedrijven van ons land. Het bedrijf heeft met zijn zeven tv-zenders RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids het marktleiderschap op de Nederlandse televisiemarkt stevig in handen. De digitale activiteiten worden gekenmerkt door onder andere RTLXL.nl en Buienradar.nl, die er mede voor hebben gezorgd dat RTL een top 3 positie bekleedt in de digitale markt. Met RTL Live Entertainment is het bedrijf actief op de entertainmentmarkt en bouwt het onder andere aan de doorvertaling van televisiemerken naar live entertainment. Al deze activiteiten samen zorgen ervoor dat RTL miljoenen consumenten kan informeren en amuseren, overal en altijd.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 350,- bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

Zsm

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Martijn Essaijan

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
Rotterdam Festivals zoekt:
Vanaf: 01-03-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-03-2018
Talpa Producties zoekt:
Vanaf: 01-03-2018
VPRO zoekt:
Vanaf: 01-03-2018
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-03-2018
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-03-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################