Stagiair officemanagement bij 'RTL MCN' (MBO/HBO)

Functie:
Officemanagement
Bij:
Vanaf:
1-2-2018
Duur:
Minimaal 20 weken
Uren per week:
40
Afstudeeropdracht:
Nee

Intro

Ben jij een gedreven student Officemanagement en heb je zin om met veel verantwoordelijkheid een jonge hard groeiende organisatie in het hart van de nieuwe media te ondersteunen? Dan zijn we op zoek naar jou!

RTL MCN is het multi channel network van RTL, gevestigd in het centrum van Amsterdam op vijf minuten lopen van Amsterdam Centraal. Er werkt een enthousiast en ambitieus team dat alles weet van YouTube & social media, content development, online videoproductie & distributie, influential marketing & online advertising. Als stagiaire werk je nauw samen met de MCN Content Coördinatoren van verschillende kanalen.


Werkzaamheden

Je ondersteunt het team van de MCN en krijgt direct veel verantwoordelijkheid. Je zorgt ervoor dat alles binnen het kantoor soepel verloopt. Als stagiair officemanagement ben je een van onze belangrijkste visitekaartjes, dus je ontvangt de gasten (veel YouTubers) van RTL MCN vol enthousiasme.

Daarnaast ondersteun je het managementteam (o.a. met hun agendabeheer) en ondersteun je het hele team waar het aan komt op officemanagementtaken (contractbeheer, administratie en declaraties bijhouden en afhandelen, evenementjes organiseren).

Verder ben je verantwoordelijk voor het belangrijkste moment van de dag, de gezamenlijke lunch. Iedereen helpt mee, maar jij bestelt en coördineert. Misschien wel het allerleukste aan deze stage: RTL MCN is (als onderdeel van het grote RTL) een startup midden in het centrum van Amsterdam, dus er is veel ruimte om je eigen ideeën werkelijkheid te laten worden. Daarom zoeken we iemand die initiatief durft te nemen en zelf startend is.

Profiel

  • Je volgt een MBO of HBO opleiding gerelateerd aan office management, secretariaat of management assistent
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Je bent representatief, geordend en flexibel tegelijkertijd
  • Beschikbaar voor een periode van tenminste 20 weken
  • Je werkt accuraat en gestructureerd, en je vindt het leuk om het team te faciliteren
  • Je hebt affiniteit met nieuwe media

En het allerbelangrijkste: je hebt een hands-on mentaliteit, hebt uitstekende sociale vaardigheden en hebt zin om onderdeel te worden van een jong en enthousiast team.

Rijbewijs benodigd: nee

Bedrijfsinformatie

RTL Met het marktleiderschap op televisie, een toonaangevende nieuwsorganisatie en een toppositie in digitale media en op de entertainment markt, is RTL in Nederland een van de meest vooraanstaande allround media- en entertainmentbedrijven van ons land. Het bedrijf heeft met zijn zeven tv-zenders RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids het marktleiderschap op de Nederlandse televisiemarkt stevig in handen. De digitale activiteiten worden gekenmerkt door onder andere RTLXL.nl en Buienradar.nl, die er mede voor hebben gezorgd dat RTL een top 3 positie bekleedt in de digitale markt. Met RTL Live Entertainment is het bedrijf actief op de entertainmentmarkt en bouwt het onder andere aan de doorvertaling van televisiemerken naar live entertainment. Al deze activiteiten samen zorgen ervoor dat RTL miljoenen consumenten kan informeren en amuseren, overal en altijd.

Voor meer informatie klik HIER.

Stagevergoeding

€ 350,- bruto bij fulltime stage

Wanneer vinden de sollicitatiegesprekken plaats

Januari 2018

Reageren

Je kunt je motivatie richten aan Willem Bartelings

Let op: je kunt alleen op een stage reageren als je bent ingeschreven bij een opleiding!

Stage Alert
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
NTR zoekt:
Vanaf: 22-01-2018
Stichting Dutch Media Foundation zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Beeld en Geluid zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Hearst Media Nederland CV zoekt:
Vanaf: 23-01-2018
VROUW zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Endemol Shine Nederland zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
Red Bee Media zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
AVROTROS zoekt:
Vanaf: 01-02-2018
EO zoekt:
Vanaf: 01-02-2018

Over Mediastages

Mediastages functioneert als bruggenbouwer tussen opleidingen, studenten en de mediawereld. Deze centrale positie nemen we in door dagelijks in contact te staan met opdrachtgevers, voorlichting te geven aan studenten en plaats te nemen in relevante platformen en adviescommissies.
 
 
Als kleine organisatie bieden we laagdrempelige en flexibele service aan meer dan 350 mediabedrijven. Ons doel is om zoveel mogelijk talentvolle studenten een goede start te geven in de media. Om dit te bereiken bieden we graag de helpende hand aan al onze samenwerkingspartners.
© 2011 - Mediastages BV – Mart Smeetslaan 1 - Hilversum - Telefoon 035-646 62 81 - info@mediastages.nl - Disclaimer - Privacy statement - Algemene Voorwaarden
Credits foto's: Sebastiaan Ter Burg - Eric Perrone - Joost Nuijten
####################################################