Stagiair vormgever multimedia

Solliciteer direct
Bij: NH Media Vanaf: september 2018 Duur: Meer dan 3 maanden Soort stage: Grafische vormgeving-Webdesign Opleidingsniveau: MBO/HBO Vergoeding: € 250,- bruto bij fulltime stage Afstudeeropdracht: Niet mogelijk

De afdeling Vormgeving verzorgt de vormgeving voor onze merken NH Nieuws, NH Radio en NH Sport. Voor tv, radio, web, social en events. We maken o.a. leaders, bumpers, graphics en voor radio verzorgen we o.a. jingles, tunes en promos.

Wat ga je doen?

Je creëert infographics voor de nieuwsredactie en overige (actualiteiten)programma’s. Hierbij vertaal je redactionele informatie naar inspirerende visuals en/of animaties. 

Je levert een belangrijke bijdrage aan de vormgeving van de leaderpakketen voor online en tv content. En je krijgt de kans om creatieve (print)uitingen te vervaardigen voor diverse afdelingen. 


Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent een enthousiaste aankomende vormgever met aandacht voor detail
  • Je bent leergierig en gaat uitdagingen niet uit de weg
  • Je kunt werken met Photoshop, Adobe premiere, After Effects
  • Ervaring met Indesign en illustrator is een pre

Wat bieden wij:

Een uitdagende stageplek in een modern mediabedrijf met veel ruimte voor initiatief en ideeën.

Wie zijn wij?

NH Media is het mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zitten in één gebouw en voeren een gezamenlijke bedrijfsvoering met AT5. De beide mediamerken NH en AT5 informeren, inspireren en verbinden de stad en de regio. NH Nieuws en AT5 zijn de belangrijkste nieuwsbronnen voor Noord-Holland en Amsterdam. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv.

Solliciteren bij

Ronny Koster, coördinator vormgeving NH

Solliciteer direct
heb je vragen of wil je meer informatie, neem contact met me op Kirsten Bense, Adviseur Stage en Talentontwikkeling
035 6466 271